Gombás harcsa leveles tésztában sütve

Hozzávalók
2- 2 harcsafilé szelet
- 40 dkg leveles tészta
- 40 dkg champignon gomba
- 3 salottahagyma
- 2 csokor friss petrezselyem
- vaj
- olivaolaj
- só
- bors
- szerecsendió
- 1 tojás sárgája
Elkészítés
Olívaolaj és vaj keverékén megdinszteljük a finomra aprított hagymát, ezután hozzáadjuk a gombát.
Mikor a gomba már egy kicsit megpirult, akkor sózzuk és borsozzuk és megszórjuk aprított petrezselyemmel.
Miután a gomba is megdinsztelődött aprítógépben összeaprítjuk a gombás tölteléket.
A harcsát sózzuk, borsozzuk, a leveles tésztából két egyforma méretű téglalapot vágunk, beletesszük az egyik harcsafilét, amit vastagon megkenünk gombapürével.
A tészta szélét átkenjük felvert tojással és a másik fél tésztát lap ráterítjük a harcsára, széleit összeillesztjük, és átkenjük egy egész tojással és ugyanezt megismételjük a másik harcsafilével és a leveles tésztával.
A tészta batyuinkat díszíthetjük is, a maradék tésztából kivágott formákkal.
200 C fokos sütőben 30 perc alatt aranybarnára sütjük a tésztát. Salátával tálaljuk.