Fűszervajjal sült csirke citromos csicsókával

Hozzávalók
4 főre- 4 csirkecomb
- 70 dkg csicsóka
- 3 citrom
- 5 dkg vaj
- 3 dkg szárított vargánya
- 1 fej fokhagyma
- olívaolaj
- só
- bors
Elkészítés
A csirkecombok bőre alá vargányával kikevert vajat teszünk.
Ehhez a szárított vargányát egészen kicsi darabkákra vágjuk, és összekeverjük a puha vajjal.
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és az ujjunkkal fellazított bőre alá betesszük a vargányás fűszeres vajat.
A combokat egy sütőpapírral borított sütőlapra rakjuk, és előkészítjük a többi hozzávalót. A csicsókákat megpucoljuk és felkarikázzuk, persze ez függ a csicsókák méretétől is, ha apróbbakat kapunk, akkor egyben is hagyhatjuk őket.
A feldarabolt csicsókákat egy konyhai papírtörlővel leszárítjuk, és a csirkecombok köré rakjuk a sütőlapra.
A fokhagymákat gerezdekre szedjük, de nem pucoljuk meg, és egy citromból is vágjunk néhány szeletet.
Mind a fokhagymát, mind a citromszeleteket rakjuk a csirkecombok köré a sütőlapra.
Locsoljunk meg mindent egy kevés olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk, és 180-190 C fokos sütőben kb. 50 perc alatt készre sütjük.