Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Füstölt sonkás, savanyú káposztás melegszendvics

Adásban volt: 2015. január 3.
A recepthez tartozó videó
A világ egyik leghíresebb szendvicse, a Reuben szendvics, füstölt sonkával, sajttal és savanyú káposztával.
2016. január 4.

Hozzávalók

2 adag
  • 4 szelet rozskenyér
  • 15 dkg savanyú káposzta
  • 4 szelet érett, markáns ízű sajt
  • 4 szelet füstölt sonka vagy tarja
  • majonéz
  • ketchup
  • hagyma
  • ecetes torma

Elkészítés

A majonézt és a ketchupot, a finomra aprított hagymát és a tormát összekeverjük.
A rozskenyér szeletekre először ebből az öntetből kenünk, majd rákerül a füstölt sonka, a savanyú káposzta és végül a sajt szelet.
Ezután a szendvicseket grillsütőben 2-3 perc megsütjük és azonnal tálaljuk.

4/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Friss málnás-tejfölös pohárdesszert

Friss málnás-tejfölös pohárdesszert

Könnyű, elegáns málnadesszert, egyszerű alapanyagokból.
Fűszeres tejes tea - Chai

Fűszeres tejes tea - Chai

Pont annyi idő alatt készül el, mint bármelyik másik tea, viszont pont kétszer annyira melegít fel, egy hideg őszi napon.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!