Friss kapros túróhab
Adásban volt: 2013. augusztus 30.
A recepthez tartozó videó

Nyári hűsítő, pikáns túróhab kaporral és málnával. Készítsünk hozzá édesköménymagos ostyát!
2016. május 29.
Hozzávalók
- 2 doboz (50dkg) krémes túró
- 2dl min. 30%-os tejszín
- 1 púpos evőkanál méz
- porcukor
- 2 zöldcitrom reszelt héja
- csipet só
- 2 csokor kapor
- 1 tálca málna
- Tálalásához:
- ostyakosárka
Elkészítés
A tejszínt egy evőkanál porcukorral kemény habbá verjük. A túrót kikeverjük a mézzel, porcukorral, csipet sóval és a zöldcitrom reszelt héjával. Hozzáadjuk a szárairól lecsipkedett, finomra aprított kaprot. Óvatosan összeforgatjuk a tejszínhabbal. Hűtőbe tesszük legalább egy órára, hogy kissé megszilárduljon. Ostyakosárkában tálaljuk és a tetejére pár szem málnát teszünk.
Megosztom barátaimmal