Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Forró pink grapefruit ital

Adásban volt: 2014. február 20.
A recepthez tartozó videó
A C-vitaminban gazdag forró ital grapefruitból és citromból, mézzel és gyömbérrel a megfázásos napokra.
2015. december 15.

Hozzávalók

  • 3 rózsaszínű grapefruit
  • 6 dkg méz
  • friss gyömbér
  • 1 citrom
  • 3 dl nagyon meleg víz

Elkészítés

A grapefruitok levét kifacsarjuk és egy kancsóba öntjük. Hozzáadjuk a mézet, belereszeljük a friss gyömbért és elkeverjük. Az egészet felöntjük nagyon meleg, de nem forró vízzel és összekeverjük.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Hideg, meleg, forró! Mit hogyan tálaljunk?

Hideg, meleg, forró! Mit hogyan tálaljunk?

A forrón gőzölgő étel látványánál nincs jobb, ám a kutatások azt bizonyítják, hogy a magas hőmérsékleten való fogyasztás nagyban csökkenti az ízek élvezetét.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!