Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Fetamártogató nyers zöldségekkel

Adásban volt: 2014. május 15.
A recepthez tartozó videó
Egy gyorsan elkészíthető, egészséges nassolni való, ami vendégvárónak is tökéletes. A feta a joghurttal és a zöldfűszerekkel elkeverve fantasztikus trió.
2016. április 17.

Hozzávalók

4-6 adag
  • 25 dkg feta
  • 60 dkg görög joghurt
  • 1 csokor menta vagy bármilyen zöldfűszer
  • zöldségek mártogatni
  • 1 csokor kapor
  • 1 nagyobb gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés

A fetát összetörjük és a görög joghurttal simára keverjük.
Hozzáadjuk a felaprított kaprot, a többi zöldfűszert, és a reszelt fokhagymát. Borsozzuk, és ha szükséges sózzuk.
Ha vendégeknek szánjuk, érdemes kisebb poharakban tálalni. Ekkor mindegyikbe beleszúrunk néhány szál rudacskára vágott zöldséget (pl.: sárgarépa, paprika,uborka, újhagyma).

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Házi burgonyás kifli

Házi burgonyás kifli

Klasszikus kifli, reggeli kezdéshez vagy tévénézős estékhez. A gyúródeszkától és a kelesztéstől ne ijedjünk meg!

Currys sült zöldbab mártogatóssal

A ropogós, fűszeres zöldbab és hozzá a juhtúrós mártogatós vendégségre, de családi filmnézéshez, beszélgetéshez vagy egy pohár bor mellé is remek fogás.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!