Fetamártogató nyers zöldségekkel
Adásban volt: 2014. május 15.
A recepthez tartozó videó

Egy gyorsan elkészíthető, egészséges nassolni való, ami vendégvárónak is tökéletes. A feta a joghurttal és a zöldfűszerekkel elkeverve fantasztikus trió.
2016. április 17.
Hozzávalók
4-6 adag- 25 dkg feta
- 60 dkg görög joghurt
- 1 csokor menta vagy bármilyen zöldfűszer
- zöldségek mártogatni
- 1 csokor kapor
- 1 nagyobb gerezd fokhagyma
- bors
Elkészítés
A fetát összetörjük és a görög joghurttal simára keverjük.
Hozzáadjuk a felaprított kaprot, a többi zöldfűszert, és a reszelt fokhagymát. Borsozzuk, és ha szükséges sózzuk.
Ha vendégeknek szánjuk, érdemes kisebb poharakban tálalni. Ekkor mindegyikbe beleszúrunk néhány szál rudacskára vágott zöldséget (pl.: sárgarépa, paprika,uborka, újhagyma).
Megosztom barátaimmal