Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Fetamártogató nyers zöldségekkel

Adásban volt: 2014. május 15.
A recepthez tartozó videó
Egy gyorsan elkészíthető, egészséges nassolni való, ami vendégvárónak is tökéletes. A feta a joghurttal és a zöldfűszerekkel elkeverve fantasztikus trió.
2016. április 17.

Hozzávalók

4-6 adag
  • 25 dkg feta
  • 60 dkg görög joghurt
  • 1 csokor menta vagy bármilyen zöldfűszer
  • zöldségek mártogatni
  • 1 csokor kapor
  • 1 nagyobb gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés

A fetát összetörjük és a görög joghurttal simára keverjük.
Hozzáadjuk a felaprított kaprot, a többi zöldfűszert, és a reszelt fokhagymát. Borsozzuk, és ha szükséges sózzuk.
Ha vendégeknek szánjuk, érdemes kisebb poharakban tálalni. Ekkor mindegyikbe beleszúrunk néhány szál rudacskára vágott zöldséget (pl.: sárgarépa, paprika,uborka, újhagyma).

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Házi burgonyás kifli

Házi burgonyás kifli

Klasszikus kifli, reggeli kezdéshez vagy tévénézős estékhez. A gyúródeszkától és a kelesztéstől ne ijedjünk meg!

Currys sült zöldbab mártogatóssal

A ropogós, fűszeres zöldbab és hozzá a juhtúrós mártogatós vendégségre, de családi filmnézéshez, beszélgetéshez vagy egy pohár bor mellé is remek fogás.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!