Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Epres pezsgőkoktél (Bellini)

Adásban volt: 2014. június 5.
A recepthez tartozó videó
A klasszikus Bellini őszibarackkal készülő pezsgőkoktél. Ez a tavaszi, epres változat is kitűnő. Ünnepi alkalmakra, vendégségre mindenképp ajánlott.
2015. június 5.

Hozzávalók

6-8 adag
  • 50 dkg eper
  • 1 ek porcukor
  • 1 citrom
  • 1 üveg pezsgő

Elkészítés

Az epret feldaraboljuk, hozzáadjuk a citrom levét és a porcukrot, majd botmixerrel pürésítjük.
Ezután leszűrjük, és beletöltjük a pezsgőspohár alsó 1/3-ába.
Félig felöntjük pezsgővel, megkavarjuk, végül a maradék pezsgőből teletöltjük a poharat.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!