Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Epres pezsgőkoktél (Bellini)

Adásban volt: 2014. június 5.
A recepthez tartozó videó
A klasszikus Bellini őszibarackkal készülő pezsgőkoktél. Ez a tavaszi, epres változat is kitűnő. Ünnepi alkalmakra, vendégségre mindenképp ajánlott.
2015. június 5.

Hozzávalók

6-8 adag
  • 50 dkg eper
  • 1 ek porcukor
  • 1 citrom
  • 1 üveg pezsgő

Elkészítés

Az epret feldaraboljuk, hozzáadjuk a citrom levét és a porcukrot, majd botmixerrel pürésítjük.
Ezután leszűrjük, és beletöltjük a pezsgőspohár alsó 1/3-ába.
Félig felöntjük pezsgővel, megkavarjuk, végül a maradék pezsgőből teletöltjük a poharat.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.