Eperbor sabayon
Adásban volt: 2013. december 12.
A recepthez tartozó videó

Friss eperborhab gránátalmával és ananásszal, vagy bármilyen idénygyümölccsel, akár télen is!
2015. december 31.
Hozzávalók
4 személyre- 2 dl eperbor
- 4 tojás
- 8 ek cukor
- 1 ananász
- 1 gránátalma
Elkészítés
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és az eperbort, és egy elektromos keverővel habosra keverjük. Majd vízgőz fölött – fontos, hogy ne érjen bele az edény amiben a hab készül a vízbe – habverővel vagy a kézikeverővel felhabosítjuk a borhabot, ez legalább 8-10 percig tart. Poharak aljába néhány ananász darabot és gránátalma magokat teszünk, rákanalazzuk a sabayont, és azonnal kínáljuk.
Megosztom barátaimmal