Egészséges ,,hamis'' pizza

Hozzávalók
- Tészta alap:
- 35 dkg tehéntúró
- 8 dkg zabkorpa
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db tojás
- 1 tk. só
- 4 ek. reszelt parmezán
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 tk. szárított oregánó
- bors
- olívaolaj
- Pizza feltét:
- 1 db kisebb lilahagyma
- 1 cső kukorica
- 10 dkg gouda vagy trappista sajt
- 12 dkg paradicsomszósz
- 6 szelet sonka
- 1 ek. vaj (kukorica bedörzsöléséhez)
Elkészítés
1. A hagymát és a fokhagymát az olívaolajon üvegesre pároljuk.
2. A cső kukoricát vajjal, sóval, borssal bedörzsöljük, majd alufóliába csomagoljuk. 1 órán keresztül 220 fokon megsütjük.
3. A túrót egy tálba tesszük, majd villával alaposan áttörjük. Hozzáadjuk a zabkorpát, és a tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a reszelt parmezánt, oregánót, majd alaposan összedolgozzuk.
4. Egy tepsit kibélelünk egy sütőpapírral, vékonyan megkenjük olívaolajjal, majd ráegyengetjük a tésztát. Előmelegített 180 C fokos sütőben 15 perc alatt elősütjük.
5. Amíg sül a tészta, felszeleteljük a sonkát és a hagymát, a sajtot pedig lereszeljük. A kukoricaszemeket levágjuk a szárról.
6. Az elősütött tésztát megkenjük paradicsomszósszal, rátesszük a sonkát, a hagymát, és a kukoricát, majd megszórjuk reszelt sajttal.
7. Visszatesszük a sütőbe, majd kb. 25 perc alatt készre sütjük.
