
Csokis panna cotta kókusszal - Koronás Sütipédia recept (x)
A kókusz és a csokoládé találkozása mindig izgalmas, ezúttal a panna cotta is hozzáteszi a magáét.
2015. december 16.
Hozzávalók
- 5 dl tejszín
- 1 db vaníliarúd
- 3 db zselatinlap
- 20 dkg étcsoki
- 30 g kókuszchips vagy reszelék
Elkészítés
A tejszínt lábasba öntjük és forráspontig melegítjük. Hozzáadjuk a kockára tört csokit és felolvasztjuk benne. A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd amikor felpuhult a csokis tejszínhez adjuk. A krémet poharakba töltjük. A kókuszt száraz serpenyőben megpirítjuk, majd a tányérra borított panna cottával kínáljuk.
TIPP: a tejszín helyett használhatunk kókusztejet is.
Megosztom barátaimmal