Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Csirkeburger

Igazán egyszerűen elkészíthető csirkés húspogácsa. Zsemlébe töltve, vagy főzelék mellé vagy friss tavaszi salátával is szuperül működik.
2016. április 21.

Hozzávalók

4 adag
  • 30 dkg darált csirkemell

  • bors
  • őrölt koriander
  • egy kevés cayenne bors
  • egy kevés római kömény
  • petrezselyemzöld
  • egy kevés citromlé
  • olívaolaj a sütéshez

Elkészítés

A szokásos módon összegyúrjuk a hozzávalókat, lapos pogácsákat formálunk belőle, és olívaolajon közepes lángon átsütjük a burgereket.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Kandikó Éva

Kandikó Éva receptje

Szerkesztőink kedvencei

Csirke- és gombahamburger sárgabarack chutney-val

Csirke- és gombahamburger sárgabarack chutney-val

Lovagoljuk meg a mindenfelé tapasztalható hamburger-őrületet és készítsünk otthon, házilag mi is különféle változatot: csirkés- és vegaburgerre fel!
Hamburger

Hamburger

A hamburger igazi reneszánszát éli szerte a világon. Készül mindenféle módon, különféle feltétekkel a zsemlében. Itt most az alapokat mutatjuk, amihez nem kell más, mint marhahús, egy kis szalonna, na és persze a buci.
Csirkeburger ropogós édesburgonyachipsszel és fehérbabmajonézzel

Csirkeburger ropogós édesburgonyachipsszel és fehérbabmajonézzel

Ennél a finom vendégváró fogásnál, minden más, mint aminek látszik:a sült krumpli édesburgonyából, a majonéz fehérbabból, a hamburgerbuci pedig gombából készül.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.