Csípős mangósaláta
Adásban volt: 2015. május 26.
A recepthez tartozó videó

Nagyon színes, nagyon ízgazdag, nagyon perui. Tökéletes kiegészítője a fűszeres nyársételeknek.
2016. július 9.
Hozzávalók
- 1 db mangó
- 1 db kápia paprika
- 1 db lila hagyma
- 2 db citrom
- 1 csokor korianderlevél
- hámozott amerikai mogyoró
- 1 gerezd fokhagyma
- gyömbér
- chili pehely
Elkészítés
A mangót meghámozzuk, kimagozzuk, a húsát felkockázzuk. A kápia paprikát is kisebb kockákra vágjuk, összekeverjük a mangóval, és a vékonyra szelt lila hagymával.
Belereszelünk egy gerezd fokhagymát, és a gyömbért. Meglocsoljuk a citromlével, és beleszórjuk a chilit. Alaposan összekeverjük, és állni hagyjuk, hogy az ízek összeérhessenek.
Tálalás előtt megszórjuk friss korianderrel.
Megosztom barátaimmal