Citromos csirkemell sült zöldségekkel

Hozzávalók
- 1 egész csirkemell
- 2 db citrom
- 1 ág kakukkfű
- olívaolaj
- 2 db gomba
- 2 szál újhagyma
- kis darab kígyóuborka
- kaliforniai paprika
- 1 db paradicsom
- 1 csokor friss petrezselyem
- só
- bors
Elkészítés
Citromos csirkemell
A csirkemellet kifilézzük és bepácoljuk. Egy keverőtálban a melleket besózzuk, az egyik citrom levét ráfacsarjuk, a másikat alaposan megmossuk felszeleteljük és a csirkemellekre tesszük. Meglocsoljuk kevés olívaolajjal, frissen őrölt borsot szórunk rá és egy ág kakukkfüvet is rátépkedünk. Jól összeforgatjuk. 10 percet állni hagyjuk.
Sült zöldségek
A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk. Az uborka középső, magos részét nem használjuk. Kevés olívaolajjal, sóval és borssal összeforgatjuk a zöldségeket.
Közben egy nehéz, rácsos öntöttvas serpenyőt felforrósítunk és közepes lángon kisütjük a csirkemelleket és a zöldségeket, plusz olaj hozzáadása nélkül. A paradicsom legyen az utolsó. Csíkosra, illetve rácsosra sütjük őket.
