Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Chia magos csokipuding

2016. december 5.

Hozzávalók

4 főre
  • 360 ml cukrozatlan mandulatej
  • 63 g chia mag
  • 25 g cukrozatlan kakaópor
  • 2-5 evőkanál juharszirup
  • ½ teáskanál őrölt fahéj (elhagyható)
  • ¼ teáskanál só
  • ½ teáskanál vanília kivonat (elhagyható)

Elkészítés

1. A szirupon kívül az összes hozzávalók keverjük össze egy nagy tálban, majd keverjük hozzá a juharszirupot, ízlés szerint.

2. Takarjuk le, és tegyük a hűtőbe 3-5 órára, vagy akár egy egész éjszakára.

3. Frissen a legjobb, de 2-3 napig a hűtőben eláll.

4. Hidegen tálaljuk. Tegyünk a tetejére gyümölcsöt, müzlit, vagy kókusztejszínhabot.

 

Forrás: www.minimalistbaker.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Erdei gyümölcsös, fehér csokoládés panna cotta

Erdei gyümölcsös, fehér csokoládés panna cotta

Ezzel a kókusztejes, fehér csokoládés panna cotta-val csak az az egy baj van, hogy meg kell várni, amíg megdermed.
Parmezános sajttallér

Parmezános sajttallér

Ropogós sajttallér, amihez nem kell más, csak parmezán.
Kezdjük a reggelt gyömbérszörppel!

Kezdjük a reggelt gyömbérszörppel!

A gyömbérszörp nem csak finom, hanem szuper élettani hatásai is vannak.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!