Camembert diós bundában
Adásban volt: 2014. május 5.
A recepthez tartozó videó

Aki szereti a rántott sajtot, annak érdemes kipróbálnia ezt a diós bundában lágyra, krémesre sülő camambert-ből készülő változatot is. Tálalhatjuk főételként is, de egy ünnepi étkezésnél előétel is lehet.
2015. november 4.
Hozzávalók
2-4 adag- 2 x 25 dkg kerek camembert
- 2 tojás
- 2 ek tejszín
- panko vagy kenyérmorzsa
- 10 dkg darált dió
- 1 ek keményítő
Elkészítés
A kerek camambert sajtot cikkekre vágjuk.
A sajt háromszögeket először beleforgatjuk keményítőbe.
Majd egy tányérban felverjük a tojásokat, hozzákeverjük a tejszínt, és ebbe is beleforgatjuk a sajtokat.
A darált diót összekeverjük a pankomorzsával.
És végül a diós, morzsás keverékben is megforgatjuk a sajt darabokat.
Végül forró olajban aranybarnára sütjük őket.
Salátával tálaljuk.
Megosztom barátaimmal