
Burgonyás masala
Fűszeres, különleges, mégis egyszerűen elkészíthető, és nem mellékesen igazi kamra fogás.
2016. május 6.
Hozzávalók
- 50 dkg burgonya
- 25 dkg vöröshagyma
- chillipaprika
- 2,5 cm friss gyömbér
- 10 dkg csicseriborsó
- 1 kk mustármag
- 1 kk koriandermag
- curry por (lehetőség szerint curry levél)
- 1 kk kurkuma
- só
- bors
- olaj
Elkészítés
A burgonyát megfőzöm, és vékony szeletekre vágom.
A mustárt, a koriandermagot, a chillit, és a gyömbért olajon megpirítom. Hozzáadom a főtt csicseriborsót, majd pár perc múlva a hagymát. Amikor a hagyma már szép színt kapott, hozzáadom a sót, a borsot és a kurkumát.
Végül kerül bele a felszeletelt krumpli, és még körülbelül két percig pirítom.
Megosztom barátaimmal
