Brokkolis frittata zöldfűszerrel
Adásban volt: 2015. május 15.
A recepthez tartozó videó

Komótosabb hétvégi reggeli, villámgyors ebéd vagy vacsora a hétköznapokon? Ne is keressünk tovább: ennél a zöldséges frittátánál tökéletesebbet úgysem találunk.
2016. április 9.
Hozzávalók
4 adag- 1 fej brokkoli
- 8 tojás
- 10 dkg feta sajt
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csokor kapor
- 1 csokor snidling
- só
- bors
- chili pehely
- kurkuma
Elkészítés
A tojásokat felverjük. Sózzuk, borsozzuk és beletesszük a blansírozott (sós vízben rövid ideig előfőzött) brokkolit.
Felaprítjuk a petrezselymet, a kaprot és a snidlinget, ezeket is a tojáshoz adjuk, majd chilipehellyel és kurkumával fűszerezzük.
Beledaraboljuk a fetát, és amennyiben szükséges utánasózhatjuk. Az egészet alaposan elkeverjük.
Sütőpapírral kibélelt tortaformába öntjük, és a 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Szobahőmérsékletűre hűtve tálaljuk.
Megosztom barátaimmal
