Birsalmás csirke
Adásban volt: 2013. november 13.
A recepthez tartozó videó

Ha nem akarunk ma az étellel sokat foglalkozni, viszont kiadós és különleges ízűre vágyódunk, akkor válasszuk a birsalmás csirkét! Csak néha bekukkantunk a sütőbe és már kész is van!
2015. december 20.
Hozzávalók
4 személyre- 4 csirkecomb
- 2 birsalma
- 4 hagyma
- fahéj
- gyömbér
- olívaolaj
Elkészítés
A csirkecombokat egy sütőpapírral lefedett sütőlapra helyezzük. Sózzuk, borsozzuk és egy kevés olívaolajjal meglocsoljuk őket. A hagymákat és a birsalmákat közepes méretű kockákra vágjuk, és egy nagy tálban összekeverjük őket. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, reszelünk rá friss gyömbért, megszórjuk őrölt fahéjjal és alaposan összeforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, és a csirkecombok köré tesszük a sütőlapra. 200 C fokra előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt készre, a csirkecombokat pirosra sütjük.
Megosztom barátaimmal