Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

BBQ libaszendvics

A libamelleket kávéval leöntve főzzük...
2016. november 11.

Hozzávalók

  • libamell
  • 1 kanna kávé
  • a kedvenc BBQ szószunk
  • zsemle, császárzsemle, amit szeretünk
  • feltétek ízlés szerint

Elkészítés

A libamellet egészben tegyük egy cserépedénybe. Főzzünk egy kanna kávét, és öntsük a húsra. Lassan, 8 óra alatt főzzük meg. Öntsük le a pecsenyelét. Villával vagy fakanállal szedjük szét a puha húst. Fogjuk a kedvenc BBQ szószunkat, és keverjük össze a húsdarabokkal. Friss, pirított zsemlében tálaljuk.

 

Forrás: www.prohuntersjournalrecipes.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Zsidótojás

Zsidótojás

Hagyományos zsidó receptet, ami a hétköznapokat is ünnepivé teszi.
Majonézes csirkekocsonya, tej- és tojásmentesen

Majonézes csirkekocsonya, tej- és tojásmentesen

Csak egy kis húsleves, egy adag majonéz, némi hűtés, és kész is ez a hidegkonyhai finomság, a majonézes csirkekocsonya, akár tej- és tojásmentesen!
Diós padlizsántekercs gránátalmával

Diós padlizsántekercs gránátalmával

Íncsiklandó, szemet gyönyörködtető, grúz előétel különlegesség.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.