Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Ázsiai savanyított retek

Adásban volt: 2015. június 5.
A recepthez tartozó videó
Üdítően friss és látványos ez a házilag savanyított ázsiai köret.
2016. május 18.

Hozzávalók

  • 1 csokor retek
  • rizsecet

  • porcukor

Elkészítés

A retket hajszálvékony szeletekre gyaluljuk. Sózzuk, és megszórjuk egy kevés porcukorral. Bőven meglocsoljuk rizsecettel, és az egészet alaposan összeforgatjuk.

Csatos üvegbe tesszük, és legalább egy éjszakán át hagyjuk állni hűtőben, ahol akár egy hétig is eláll.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Mautner Zsófi

Mautner Zsófi receptje

Szerkesztőink kedvencei

Édes-savanyú, pácolt sárgarépa

Édes-savanyú, pácolt sárgarépa

Pácolt sárgarépa. Fogyaszthatjuk köretként, de sokféle ételbe jó alapanyagként. Hetekig eláll.
Savanyú halleves

Savanyú halleves

Ez a halászlé nem pirospaprikával készül, hanem ecettel.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.