Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Avokádós kaszinótojás

Kezdjük a húsvéti készülődést Gökler Kriszti receptjével!
2019. április 8.

Az avokádó semleges íze miatt bármilyen ételhez jól passzolhat, krémessége pedig kifejezetten jól jön hagyományos húsvéti ételünk, a kaszinótojás esetében.

Hozzávalók

20 darabhoz
  • 10 db tojás
  • 1 db érett avokádó
  • 2 ek. mustár
  • 2 ek. natúr joghurt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • himalája só
  • őrölt fekete bors
  • friss fodros petrezselyem

Elkészítés

A tojásokat sós vízben keményre főzzük, majd hideg vízbe áztatva megpucoljuk. Kettévágjuk, és óvatosan kikanalazzuk a tojások sárgáját, amit a puha avokádóval együtt pépesítünk. Összekeverjük a mustárral, a joghurttal, a fokhagymanyomón áttört fokhagymával és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Az elkészült krémet habzsákba vagy nejlonzacskóba töltjük, és csillagcsövön keresztül visszatöltjük a félbevágott tojásfehérjébe.

Friss fodros petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Quesadillas gofrisütőben

Quesadillas gofrisütőben

Erre is jó a gofrisütő!
Vegán Mac and Cheese

Vegán Mac and Cheese

Vegánok, ezt nézzétek! Gökler Kriszti növényi alapú Mac and Cheese-t készített.
Avokádókrémmel töltött csirkemell

Avokádókrémmel töltött csirkemell

Turbózzuk fel a sült csirkét! Az avokádós csirkesalátát senkinek sem kell bemutatni, de mit szólnátok, ha ezúttal a csirke avokádókrémmel sülne készre a sütőben?

Napi ajánlatunk

Top videók

Töltött kiflik uzsonnára

Ezt pakold a gyerekek uzsonnás dobozába!

Kapros-csirkés melegszendvics

Nincs időtök reggel? Semmi baj! Ezt a szendvicset este is előkészíthetitek.