Almás-palacsintás rétes

Hozzávalók
4 fő- 1 csomag réteslap
- 6 db kész palacsinta
- 10 dkg reszelt alma
- 5 dkg kekszmorzsa
- 10 dkg magozott meggy
- 10 dkg túró
- 1 citrom
- 5 dkg cukor
- olvasztott vaj
Elkészítés
A túrót egy edénybe tesszük és hozzákeverjük a citrom reszelt héját, valamint a cukrot. Egy másik edényben a reszelt almát megszórjuk a kekszmorzsával és összekeverjük. Ezután az előre elkészített palacsintákat megtöltjük a túróval, az almával és a meggyel, majd feltekerjük. Kivesszük a hűtőből a réteslapot, kiterítjük és megkenjük olvasztott vajjal. A háromféle palacsintát piramis alakzatban a réteslap közepére fektetjük, és feltekerjük a réteslap felével. Ugyanezt tesszük a megmaradt három palacsintával, így két egyforma „batyut” kapunk. Tepsibe fektetjük, és 15-20 percre a 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Végül porcukorral meghintjük a tetejét, és adagnyi cikkekre szeleteljük.