Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Almás forralt bor

Adásban volt: 2014. február 12.
A recepthez tartozó videó
Ez az almás verzió kitűnő forralt bor alternatíva a hideg téli napokra.
2016. január 5.

Hozzávalók

  • 1 üveg gyümölcsös fehérbor
  • 1 liter szűretlen almalé
  • 5 dkg méz
  • 1 narancs
  • 1 fahéjrúd
  • 2 szem csillagánizs
  • 4-5 szem szegfűszeg

Elkészítés

A bor és az almalé keverékéhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, a csillagánizst és egy fél narancs héját. Ezt követően belekanalazzuk a mézet, és forráspontig melegítjük, de fontos, hogy ne forrjon, és máris fogyaszthatjuk.

4.5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Véres hurkás rétesháromszög almaszósszal

Véres hurkás rétesháromszög almaszósszal

Ez a recept új értelmet adhat a véres hurkának, valamint kitűnő vendégváró, hiszen az előkészített rétesháromszögek nagyon hamar piros-ropogósra sülnek a barátok érkezése után.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.