
Fotó: shutterstock
A legjobb sajtos-spenótos melegszendvics
Hozzávalók
- 2 szelet teljes kiőrlésű, gluténmentes kenyér
- ¼ csésze reszelt sajt, cheddar és mozzarella vegyesen
- 1 szelet ementáli sajt
- 30 g bébispenót
- 1 evőkanál kókuszolaj
- 2-3 csepp tabasco
Elkészítés
1. Melegítsünk elő egy nagy serpenyőt vagy a szendvicssütőt.
2. Bármelyiket is választjuk, kenjük meg kókuszolajjal.
3. Szórjuk meg a reszelt sajt keverékkel az egyik szelet kenyeret, majd tegyük rá a spenótot. A tetejére jöhet még egy adag reszelt sajt, majd az ementáli szelet.
4. Cseppentsünk rá 2-3 csepp tabascot, ha szeretnénk, majd tegyük rá a másik szelet kenyeret.
5. Süssük mindkét oldalát barnára, és várjuk meg, amíg a sajt elolvad.
6. Forrón, zöld salátával tálaljuk.
Forrás: www.sweetashoney.co
Megosztom barátaimmal