Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

A legjobb sajtos-spenótos melegszendvics

2016. november 4.

Hozzávalók

  • 2 szelet teljes kiőrlésű, gluténmentes kenyér
  • ¼ csésze reszelt sajt, cheddar és mozzarella vegyesen
  • 1 szelet ementáli sajt
  • 30 g bébispenót
  • 1 evőkanál kókuszolaj
  • 2-3 csepp tabasco

Elkészítés

1. Melegítsünk elő egy nagy serpenyőt vagy a szendvicssütőt.

2. Bármelyiket is választjuk, kenjük meg kókuszolajjal.

3. Szórjuk meg a reszelt sajt keverékkel az egyik szelet kenyeret, majd tegyük rá a spenótot. A tetejére jöhet még egy adag reszelt sajt, majd az ementáli szelet.

4. Cseppentsünk rá 2-3 csepp tabascot, ha szeretnénk, majd tegyük rá a másik szelet kenyeret.

5. Süssük mindkét oldalát barnára, és várjuk meg, amíg a sajt elolvad.

6. Forrón, zöld salátával tálaljuk.

 

Forrás: www.sweetashoney.co

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Parmezános rántott csirke

Parmezános rántott csirke

A ropogós, parmezános, fokhagymás, citrusos bundában kisütött csirkecombok, akár vasárnapi ebédre, ünnepi alkalmakra, de csak a szokásos rántott csirke helyett is kiváló.
Házi pácolt lazac

Házi pácolt lazac

Az ünnepi előétel a karácsonyi asztalra kerülhet, ha nem felejtjük el bepácolni egy nappal előtte.
Grillezett libamáj birsalma kompóttal

Grillezett libamáj birsalma kompóttal

Jéghideg máj-forró serpenyő. Villámgyorsan elkészíthető fogás, akár Karácsony estére. Fűszeres, sáfrányos birsalma kompóttal tökéletes előétel az ünnepi asztalra.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.