Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Zöldbabpucolás villámgyorsan!

A legtöbben hosszadalmas munkával, egyesével vágják le a zöldbabok mindkét végét. Pataky Péter egyszerű ötletével nagyjából tizedannyi idő alatt végezhetünk a zöldbabbal.
2015. november 6.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Kovászos zöldbab

Kovászos zöldbab

Ki mondta, hogy csak az uborkát lehet kovászolni? A zsenge zöldbabból is lehet szuper roppanós savanyúság. Grillételek, sült húsok tökéletes kiegészítője.
Sült zöldbab saláta

Sült zöldbab saláta

Újabb variáció a tökéletes reggelire Pataky Pétertől: nyárias ízekkel, sült zöldbabbal, szalonnával és természetesen tojással.
Csevapcsicsa és joghurtos zöldbabsaláta

Csevapcsicsa és joghurtos zöldbabsaláta

Könnyen és gyorsan asztalunkra varázsolhatjuk a régi "jugós" nyaralások emlékét ezzel az isteni csevappal. A fűszeres, joghurtos zöldbab pedig tökéletes kiegészítője a csevapcsicsának.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!