Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Villámtipp, hogy ne égessük le a tejet

Pataky Péter épp egy tejszínes karamellszószt készít, és közben megoszt egy szuperegyszerű tippet, amivel megúszhatjuk, hogy a tejszín vagy a tej forralás közben ráégjen az edény aljára.
2016. március 11.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Vaníliás grízpuding karamellás gyümölcssalátával

Vaníliás grízpuding karamellás gyümölcssalátával

Sokan nem is gondolnák, hogy grízből elegáns és finom desszert készíthető, ami gyümölcsökkel tálalva egy ünnepi menü része lehet.

Creme Caramel

Ki hitte volna, hogy a franciák klasszikus desszertje ilyen kevés alapanyagból, ilyen könnyedén elkészíthető? Bármikor nekiállhatunk bátran, nagy sikerünk lesz vele.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.