Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Újabb hagymapucolási trükk

Még egy kis adalék az örökzöld hagymapucolási technikákhoz.
2015. május 28.

Először vágjuk le a hagyma gyökérszálait, “szakállát”, épp csak a tövénél, majd vágjuk félbe, így könnyebben le tudjuk húzni a héját, mintha egyben esnénk neki. Ügyeljünk rá, hogy a zöld, de fonnyadt leveleket is válasszuk le, mert ezek soha nem főnek puhára.

Videóban itt: 1:25-1:50

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Gondolatok az eperről

Gondolatok az eperről

Az eper az egyik legkényesebb gyümölcsünk. Érdemes a kedvébe járnunk, meghálálja!
Befőzünk! - 2.  Még mindig előkészítés

Befőzünk! - 2. Még mindig előkészítés

Még néhány gondolat a befőzés előkészítéséhez
Csirkecomb filézése

Csirkecomb filézése

Egy borotvaéles filéző kés, néhány gyors mozdulat, és kész is a csirkecombfilé.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?