Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Pisztrángfilézés

A füstölt pisztráng nagyon kedvelt alapanyag, amihez egyre könnyebb hozzájutni, és sokféle étel lehet belőle készíteni. Pataky Péter egy levest készít vele, és közben megmutatja, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen megszabadulni a pisztráng bőrétől és szálkáitól.
2016. február 25.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Füstölt, savanykás pisztrángleves

Füstölt, savanykás pisztrángleves

Intenzív élmény ez a halleves, ami egyszerre füstös és savanykás. Telis-tele zöldséggel, és persze pisztránggal is. Egyszer az életben ilyet csinálnod kell!
Házi majonézes pisztrángpástétom lilahagymával

Házi majonézes pisztrángpástétom lilahagymával

Kence, mártogatós vagy pástétom - bárhogy is nevezzük nagyon finom kis vendégváró falatkák készíthetők belőle. Az elkészítése pedig nem bonyolult és villámgyors.
Pontyfilézés mesterfokon

Pontyfilézés mesterfokon

A pontyot sokan szeretik, de vannak, akik szerint macerás az elkészítése. Pataky Péter megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes pontyfilét, ami sokkal egyszerűbb, mint elsőre gondolnánk.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!