Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Petrezselyemzöld termesztése a konyhában

Konyhakert nélkül, akár a pulton is megterem a petrezselyem.
2015. július 18.

Konyhában is kitűnően működik, nem kell hozzá konyhakert.

Mikor fehérrépát – más néven petrezselymet – pucolunk, érdemes a levélzet alatt kb. 2 centivel levágni a gyökérrészről. Ezt azután állítsuk egy vízzel kb 1 centi magasan megtöltött tálkába. Nemsokára megjelennek a kis zöld levélkék, amit aztán a konyhába hasznosíthatunk.

A vizet ne felejtsük rendszeresen pótolni alatta!

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Házi jégkrém - de miben fagyasszam?

Házi jégkrém - de miben fagyasszam?

Készítsünk kis befektetéssel ízlésünk szerint házi jégkrémet!
Ínyenc saslik

Ínyenc saslik

Földobhatjuk a sasllikot némi gyümölccsel is, csak jót teszünk vele.
A tökéletes limonádé titka

A tökéletes limonádé titka

A limonádé a nyár itala. Néhány apró trükkel még izgalmasabbá tehetjük!

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?