Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Parmezánforgács a látványos tálaláshoz

Néhány parmezánforgács látványban és ízben is feldobhatja salátánkat vagy levesünket… Akik ilyet eddig csak étteremben láttak, most figyeljenek, mert Pataky Péter megmutatja, hogyan kell csinálni.
2016. január 22.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Cézár saláta krutonnal

Cézár saláta krutonnal

A Cézár saláta lelke a dresszing. És a jól elkészített öntethez már nem is kell sok minden más: friss saláta, parmezán és persze az elmaradhatatlan vajas kruton.
Cézár saláta

Cézár saláta

A világ egyik legismertebb salátája a Cézár, amit sajnos csak kevés helyen készítenek az eredeti recept szerint, pedig úgy az igazi, ha szardellával készül.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!