Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Most mutasd meg! Te és a praktikád

Ahogy az élet más területén, úgy a konyhában sincs másként: ha öröm ott lenni, akkor minden jobban sikerül. Pályázatunkban olyan ötleteket, megoldásokat, családi hagyományokat keresünk, amiktől mindannyiunknak egyszerűbb lehet a konyhai élete. Most mutasd meg az Ízes Élettel!
2014. július 2.

Ugyan ki ne szeretne csillogó poharakat, illatos hűtőt és kevesebb könnycseppet hagymapucoláskor. Hogy a mag nélküli dinnyéről, a föl nélküli kakaóról és a csillogóan ropogós bőrű sült csirkéről ne is beszéljünk. Az ilyesmikről sokszor nem is tudunk, csak reflexből jön a mozdulat, láttuk, hallottuk valahol, vagy generációról-generációra száll a családban a praktika. Sokszor csak akkor jövünk rá, miféle tudás birtokába vagyunk, amikor egy, a konyhába tévedő vendég fölkiált: “jé, hogy ez eddig nem jutott eszembe!”

Klasszikus és kortárs megoldások

Nem mondjuk, hogy mindennapos kérdésre adunk választ, amikor azon morfondírozunk, hogyan törjük föl a kókuszdiót, de attól még kerülhetünk ilyen helyzetbe, mintahogy egy nagy csokor friss fűszer esetében is adódik azonnal a kérdés hogyan szárítsuk ki őket? Az izeselet.hu most induló pályázatában pont ezekre vagyunk kíváncsiak, olyan megoldásokra, amelyekkel könnyedebben vehetjük az akadályokat. Oszd meg velünk és a többiekkel: a pályázásról, a nyereményekről mindent megtalálsz: izeselet.hu/mostmutasdmeg

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Kókuszdió – ritkán, de biztosan

Kókuszdió – ritkán, de biztosan

Ha eddig a feltörés okozott fejtörést, akkor ez már ne legyen többé kifogás: segítünk a nagy kókuszdió-ügyben!
Mielőtt szétkapnád a konyhát, segítünk!

Mielőtt szétkapnád a konyhát, segítünk!

Tökéletes ételek csak tökéletesen felszerelt konyhában születhetnek. Ez egyrészt nem igaz, másrészt van az a helyzet, hogy a konyha ugyan kicsit biceg, de főzni kell.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!