Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Mindenki tud hagymát pucolni?

Valahogy természetesen mindenki megoldja, de vajon tényleg a legegyszerűbb és leggyorsabb módon? Pataky Péter megmutatja, hogy ő hogy csinálja. Sőt, azt is elárulja, hogy a sok réteg közül mennyit kell lebontani, hogy biztosan csak a finom részeit használjuk fel.
2015. november 25.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Sült hagymakrémleves pirítóssal

Sült hagymakrémleves pirítóssal

Igazi francia hagymaleves, ahol a lényeg a részletekben rejlik: a hagyma minősége, a kiváló marhaalaplé és sok türelem. Ha tehetjük, készítsük el már előző nap.
Karamellizált hagymás mártogató

Karamellizált hagymás mártogató

Az édesre karamellizált hagyma teszi különlegessé ezt a joghurtos, márványsajtos mártogatót. Reggelire vagy esti filmnézéshez, beszélgetéshez ideális.
A fokhagyma pucolása, pillanatok alatt

A fokhagyma pucolása, pillanatok alatt

Az undok, lassú fokhagymapucolásnak ezennel vége

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.