Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Majonéz házliag

Pataky Péter egy kéksajtos-mustáros majonéz készítése közben mondja el a házi majonéz előállítás legfontosabb szabályait. A majonéz két fő alapanyaga a tojás és az olaj, ezek mellé pedig szinte bármilyen plusz ízfokozót kipróbálhatnunk, nem kell ragaszkodni a kéksajthoz és a dijoni mustárhoz.
2016. február 29.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Majonéz (tartármártás) tej- és tojásmentesen

Majonéz (tartármártás) tej- és tojásmentesen

Az eredetihez megtévesztésig hasonló majonézt és tartármártást készíthetünk, mindössze a tojássárgája elhagyásával.
Zeller majonézes mártásban (rémoulade)

Zeller majonézes mártásban (rémoulade)

A vékony csíkokra vágott zeller majonézzel, joghurttal, mustárral, egy kevés mézzel és citrusok levével elkevert mártásban tökéletes köret, és mindenféle sült hús remek kísérője.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!