Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Liba- és kacsamáj előkészítése

Egy apró trükk, ami segít a liba- és kacsamáj előkészítési idejét minimalizálni.
2015. május 7.

A nyers liba- és kacsamáj előkészítésénél nem kell vesződnünk a hajszálerek eltüntetésével, ha a májat egy éjszakára jeges vízbe áztatva a hűtőbe tesszük!

Videóban itt található: 10:02-10:48

 

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!