Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Liba- és kacsamáj előkészítése

Egy apró trükk, ami segít a liba- és kacsamáj előkészítési idejét minimalizálni.
2015. május 7.

A nyers liba- és kacsamáj előkészítésénél nem kell vesződnünk a hajszálerek eltüntetésével, ha a májat egy éjszakára jeges vízbe áztatva a hűtőbe tesszük!

Videóban itt található: 10:02-10:48

 

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?