Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Karamellszabály: keverni tilos!

Pataky Péter elárulja, mitől lesz tökéletes a karamell, amit aztán szabadon használhatunk édességhez, gyümölcshöz, szószként vagy a bátrabbak akár salátákhoz és húsokhoz is. Péter, azt is megmutatja, hogyan tehetjük még gyorsabbá és könnyebbé a cukor olvadását, ami alapvetően egy lassú és odafigyelést igénylő folyamat.
2015. december 11.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Almafánk sós karamella öntettel

Almafánk sós karamella öntettel

Egy csipet só és a jól ismert karamella egészen másik, csodálatos arcát mutatja. Érdemes kipróbálni, abbahagyhatatlan!
Francia sós karamella mousse

Francia sós karamella mousse

Ez a lehengerlően finom francia desszert, egy elegáns vacsora méltó befejezése lehet.
Sós karamellaöntet

Sós karamellaöntet

Az abbahagyhatatlan karamellaöntet sós változata. A klasszikus francia, almás sütemény vagy akármi más mellé.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!