Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó:www.fiordivanilla.blogspot.com

Ínyenc saslik

Földobhatjuk a sasllikot némi gyümölccsel is, csak jót teszünk vele.
2015. július 11.

Ha már unalmas a hús-gomba-hagyma-szalonna-zöldség kombós saslik, akkor érdemes megpróbálni úgy is, ahol a húsok és a hagyma közé szezonális gyümölcsöt szúrunk. A gyümölcs leve extra zamatot ad az ételnek, és nem hagyja azt kiszáradni.

Azért ügyeljünk arra, hogy a gyümölcs ne legyen túl nagy víztartalmú, mint pl. a görögdinnye.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Perui nyárson sült csirkemáj és gomba

Perui nyárson sült csirkemáj és gomba

Varázsoljunk perui hangulatot a következő kerti partin! Fantasztikus fűszerek és ízek. Vigyázat, csípős!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.