Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó:www.fiordivanilla.blogspot.com

Ínyenc saslik

Földobhatjuk a sasllikot némi gyümölccsel is, csak jót teszünk vele.
2015. július 11.

Ha már unalmas a hús-gomba-hagyma-szalonna-zöldség kombós saslik, akkor érdemes megpróbálni úgy is, ahol a húsok és a hagyma közé szezonális gyümölcsöt szúrunk. A gyümölcs leve extra zamatot ad az ételnek, és nem hagyja azt kiszáradni.

Azért ügyeljünk arra, hogy a gyümölcs ne legyen túl nagy víztartalmú, mint pl. a görögdinnye.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Perui nyárson sült csirkemáj és gomba

Perui nyárson sült csirkemáj és gomba

Varázsoljunk perui hangulatot a következő kerti partin! Fantasztikus fűszerek és ízek. Vigyázat, csípős!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!