Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Így lesz újra tökéletes a fonnyadt fűszernövény!

Mindenkivel előfordult már, hogy a vágott fűszernövény egy kicsit megfonnyadt a felhasználás előtt – ez a bazsalikommal esik meg a leggyakrabban. Szerencsére Pataky Péter erre is tudja a megoldást!
2015. november 7.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

3 szuper tipp, hogy télen is legyen bazsalikom a konyhában

3 szuper tipp, hogy télen is legyen bazsalikom a konyhában

A bazsalikom nagyon sokoldalú növény: készíthetünk belőle pesztót, és a legunalmasabb ételt is fel tudjuk vele dobni. Most megmutatjuk hogyan lehet eltenni belőle télire, hogy aztán egy havas januári napon is friss, zöld levelekkel tudjuk díszíteni a capreset!
Hideg, joghurtos őszibarackleves bazsalikompesztóval

Hideg, joghurtos őszibarackleves bazsalikompesztóval

A hideg gyümölcslevesek, amúgy is a nyári ebédek főszereplői, ez a bazsalikomos őszibarackleves biztos siker, a bazsalikom egyszerűen csodát tesz!
Bazsalikompesztós burgonyafőzelék

Bazsalikompesztós burgonyafőzelék

A bazsalikomos burgonyapüré már sok divatos étterem étlapján számít klasszikus köretnek. Ebből kiindulva jött az ötlet, hogy más ételben is jól passzolhatnak egymással. Kiderült, hogy a krumpli és a bazsalikom egy főzelékben is remek párost alkotnak. Szatmári Feri, a Főzelékes legújabb receptje.
Vendégváró: grillezett kecskesajt bazsalikomos öntettel

Vendégváró: grillezett kecskesajt bazsalikomos öntettel

Aki szereti a kecskesajtot, nincs szüksége különösebb magyarázatra, hogy miért próbálja ki ezt a receptet, de a hezitálók kedvéért egy kis motiváció: a vendégek odáig lesznek érte!

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!