Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Így lesz tökéletes a puliszka!

Van, amit al dentére, azaz fogkeményre kell főzni (például a tésztát vagy a rizottó rizst), de a puliszka nem tartozik ezek közé. Pataky Pétertől megtudhatjuk, milyen a megfelelő puhaságú puliszka, és hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy puhára főztük-e.
2016. március 1.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Juhtúrós puliszka

Juhtúrós puliszka

Néha olaszos, néha magyaros ez a lágy, krémes puliszka, ami igazán gazdag és laktató vacsora. Nem készül el villámgyorsan,de cserébe mind a tíz ujjunkat megnyalhatjuk.
Gluténmentes polentapizza

Gluténmentes polentapizza

A világszerte méltán népszerű olasz pizza gluténmentes változata.

Fokhagymás, szezámmagos sült gombaragu, polentával

Finom egytálétel. Polenta gombaraguval.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?