Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Így lesz tökéletes a puliszka!

Van, amit al dentére, azaz fogkeményre kell főzni (például a tésztát vagy a rizottó rizst), de a puliszka nem tartozik ezek közé. Pataky Pétertől megtudhatjuk, milyen a megfelelő puhaságú puliszka, és hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy puhára főztük-e.
2016. március 1.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Juhtúrós puliszka

Juhtúrós puliszka

Néha olaszos, néha magyaros ez a lágy, krémes puliszka, ami igazán gazdag és laktató vacsora. Nem készül el villámgyorsan,de cserébe mind a tíz ujjunkat megnyalhatjuk.
Gluténmentes polentapizza

Gluténmentes polentapizza

A világszerte méltán népszerű olasz pizza gluténmentes változata.

Fokhagymás, szezámmagos sült gombaragu, polentával

Finom egytálétel. Polenta gombaraguval.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!