Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Honnan tudhatjuk biztosan, hogy jó-e még az avokádó?

Ha felbontás nélkül szeretnénk biztosan tudni, hogy jó-e még az avokádó, elég egy egyszerű mozdulatot tennünk.
2016. június 16.

Mi sem egyszerűbb: csak szedd le a szárát, és nézd meg, milyen színű alatta az avokádó. Ha sárga vagy zöld, akkor még teljesen jó, de ha barnás, az azt jelenti, hogy túlérett.

Forrás: www.youtube.com

Megosztom barátaimmal
Laczó Lilla

Laczó Lilla receptje

Szerkesztőink kedvencei

Hogyan tartsuk távol a darazsakat a poharunktól?

Hogyan tartsuk távol a darazsakat a poharunktól?

Aggodalmaskodnunk a kerti partin magára hagyott limonádénk miatt? Vajon ment bele darázs vagy más ínyenc rovar? Erre is van egy jó ötletünk.
Ennyire egyszerű? Mit tegyünk, hogy ne romoljon meg hamar a tejföl?

Ennyire egyszerű? Mit tegyünk, hogy ne romoljon meg hamar a tejföl?

Eggyel több doboz tejfölt vagy túrót vettünk, mint amennyit a recept megkívánt? Van egy ötletünk erre az esetre is, hogy tovább elálljon a hűtőben.
Meghökkentő tortavágás

Meghökkentő tortavágás

Jó, hát erre nem gondoltunk: melyik eszközt nyúljuk le a fürdőszobából tortavágáshoz?

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!