Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: www.henisutneked.blog.hu

Házi jégkrém - de miben fagyasszam?

Készítsünk kis befektetéssel ízlésünk szerint házi jégkrémet!
2015. július 14.

A megoldás egyszerű: kell hozzá kicsi, étvágyunktól függően kb. féldecis-decis műanyag kávés pohárka, és a keveréséhez használt műanyag lapát.

A jégkrém alapanyagát öntsük a pohárkákba, tegyük a mélyhűtőbe, majd amikor szilárdulni kezd, szúrjuk bele a lapátkákat. 

Mikor elkészült, mártsuk néhány másodpercre a poharat langyos vízbe, vagy csak egyszerűen tegyük a hidegvizes csap alá, és a jégkrém pálcástól könnyedén kicsusszan belőle.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A tökéletes kovászos uborka 10 + 1 titka

A tökéletes kovászos uborka 10 + 1 titka

Csak néhány dologra kell odafigyelni, és tökéletes kovászos uborkával lephetjük meg a szeretteinket.
Nincs hűtőnk? Semmi gond ...

Nincs hűtőnk? Semmi gond ...

Van élet a hűtőszekrényen túl is ... Néhány ötlet a nyárra, hogy áram nélkül is hideg maradjon az, aminek kell.
A tökéletes limonádé titka

A tökéletes limonádé titka

A limonádé a nyár itala. Néhány apró trükkel még izgalmasabbá tehetjük!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!