Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: www.henisutneked.blog.hu

Házi jégkrém - de miben fagyasszam?

Készítsünk kis befektetéssel ízlésünk szerint házi jégkrémet!
2015. július 14.

A megoldás egyszerű: kell hozzá kicsi, étvágyunktól függően kb. féldecis-decis műanyag kávés pohárka, és a keveréséhez használt műanyag lapát.

A jégkrém alapanyagát öntsük a pohárkákba, tegyük a mélyhűtőbe, majd amikor szilárdulni kezd, szúrjuk bele a lapátkákat. 

Mikor elkészült, mártsuk néhány másodpercre a poharat langyos vízbe, vagy csak egyszerűen tegyük a hidegvizes csap alá, és a jégkrém pálcástól könnyedén kicsusszan belőle.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A tökéletes kovászos uborka 10 + 1 titka

A tökéletes kovászos uborka 10 + 1 titka

Csak néhány dologra kell odafigyelni, és tökéletes kovászos uborkával lephetjük meg a szeretteinket.
Nincs hűtőnk? Semmi gond ...

Nincs hűtőnk? Semmi gond ...

Van élet a hűtőszekrényen túl is ... Néhány ötlet a nyárra, hogy áram nélkül is hideg maradjon az, aminek kell.
A tökéletes limonádé titka

A tökéletes limonádé titka

A limonádé a nyár itala. Néhány apró trükkel még izgalmasabbá tehetjük!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.