Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gyorstalpaló a tökéletes rizottóhoz

Pataky Péter három rizottón keresztül mutatja be, hogy hogyan tudjuk elérni a híres krémes, de egyúttal harapható állagot, amin sokan elbuknak, amikor rizottót készítenek. Ezzel a módszerrel tökéletesre készül a rizs – a kiegészítők pedig mindenkinek a fantáziájára vannak bízva.
2015. december 17.

Rizottó alap

30 dkg rizottó rizs

2 dl fehérbor

1 l alaplé

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Napraforgómagos rizottó pirított gombával

Napraforgómagos rizottó pirított gombával

Jókuti András, gasztroblogger nem hazudtolta meg önmagát és egy meghökkentő skandináv recepttel érkezett az Ízes Élet konyhájába: napraforgómagból készít rizottót.
Céklás kecskesajtos rizottó

Céklás kecskesajtos rizottó

Ez kecskesajttal és céklával készülő rizottó remek fogás akár ebédre, akár vacsorára. Ráadásul a fűszerezés és a vörösbor hozzáadása előtt tökéletesen bababaráttá alakítható.
Rizottó háromszor: zöldborsós, sültpaprikás és karalábés

Rizottó háromszor: zöldborsós, sültpaprikás és karalábés

Rizottó, ahogyan a nagyok készítik: most megtudhatjuk, hogyan lehet viszonylag rövid idő alatt isteni rizottót varázsolni a vacsorázó asztalra.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?