Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Fűszerek szokatlan környezetben - fahéj

Egy kis varázslat - a fahéj és marhapörkölt szimbiózisa.
2015. augusztus 22.

A vörösboros marhapörkölt és a pincepörkölt ízét remekül kidomborítja – bármilyen furcsán is hangzik – egy kis darab egész, vagy késhegynyi őrölt fahéj. A fűszert magát kiérezni nem lehet, csak a zamatokat mélyíti el.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Tölcsér befőzéshez - házilag

Tölcsér befőzéshez - házilag

Eldobható tölcsér PET palackból: olcsó és tisztán, gyorsan dolgozhatunk vele!
Petrezselyemzöld termesztése a konyhában

Petrezselyemzöld termesztése a konyhában

Konyhakert nélkül, akár a pulton is megterem a petrezselyem.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.