Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Fokhagymapucolás egyszerűen

Ki ne szeretné a fokhagymát? Hiszen szinte minden étel ízét feldobja, a probléma csak az, hogy olyan macerás meghámozni. Szerencsére van egy tippünk, ami megkönnyíti majd a dolgodat.
2016. július 19.

Tedd az összes fokhagymát, amire szükséged van egy lezárható dobozba, és rázd össze jó alaposan. Amikor kinyitod a dobozt, látni fogod, hogy a kis gerezdekről levált a héjuk, és már csak külön kell őket válogatnod, aztán mehet is az ételbe.

Forrás: HouseholdHacker

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Újramelegített pizza is lehet finom!

Újramelegített pizza is lehet finom!

Maradék pizzát sem kell kidobni. Melegítsük újra, anélkül, hogy kiszáradna!
Strandra készülsz, de nincs jégakkud? Ne ess kétségbe!

Strandra készülsz, de nincs jégakkud? Ne ess kétségbe!

Jól esik a strandon a jégbe hűtött görögdinnye és a hűsítő sör. Akkor sem kell ezeket nélkülöznünk, ha éppen nincs otthon jégakkunk.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!