Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Facsard ki az utolsó cseppig!

Kár lenne elpazarolni egy cseppet is a gyümölcsök levéből. Jöjjön hát néhány módszer a gazdaságosabb facsarásért!
2016. július 21.

A legbiztosabb, hogy minél több levet kinyerjünk a citrusfélékből, ha rányomjuk a konyhapultra, és úgy görgetjük egy kicsit, amitől valóban könnyebben ki lehet majd préselni a levét.
De van egy másik – talán még hatásosabb – módszer is: tegyük a gyümölcsöt a mikróba 10-30 másodpercre. Ezután nem lesz nehéz dolgunk vele. Gyors és kényelmes megoldás!

Forrás: HouseholdHacker

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Így puhítsd meg a vajat

Így puhítsd meg a vajat

Bosszantó ha elfelejted időben kivenni a vajat a hűtőből és még a reggeli kalácsot sem tudod megkenni rendesen. Szuper tipp, hogy ne bosszúsan induljon a nap!
Vágjuk fel a ragacsos sütit, könnyedén!

Vágjuk fel a ragacsos sütit, könnyedén!

Ha nem boldogulunk a ragacsos sütemény szeletelésével, csak kapjuk elő a gyerekeknek szánt műanyag kést!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!