Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egy perc és kész – rozmaringolaj

Egy kis friss zöldfűszer, kétféle olaj, egy lábas és 5 perc – ennyi kell a látványos és finom rozmaringolajhoz, amit aztán szinte minden ételtípushoz felhasználhatunk.
2015. november 20.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Citromolaj, rozmaringolaj, fokhagymás chiliolaj és citromolajos saláta

Citromolaj, rozmaringolaj, fokhagymás chiliolaj és citromolajos saláta

Házi fűszerolajat készíteni nem ördöngősség. Pataky Péter megmutatja, hogy is lehet percek alatt, minimális munkával citrom-, fokhagymás chil-, és rozmaringolajat készíteni. Extra bónusz: egy könnyű nyári saláta, saját készítésű citromolajjal!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!