Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egy perc és kész – kovászos zöldbab

Pataky Péter szerint télen is bátran belevághatunk a kovászolásba, hiszen egy fűtőtest mellett is megvan a megfelelő hőmérséklet hozzá. Péter rögtön egy receptet is ajánl a Nagy Téli Kovászoláshoz: zöldbabbal és fokhagymával mutatja meg, hogy távolról sem az uborka az egyetlen, aminek jól áll ez az elkészítési mód.
2016. január 14.

Kovászos zöldbab

50 dkg zöldbab

5 gerezd fokhagyma

1 csokor kapor

víz

2 szelet kenyér

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Kovászos uborka

Kovászos uborka

Használjuk ki a napsütötte órák magas számát, és készítsük el nyári nagy kedvencünket, a kovászos uborkát! Sós, fokhagymás és kapros. Ennél nem is kell több.
A tökéletes kovászos uborka 10 + 1 titka

A tökéletes kovászos uborka 10 + 1 titka

Csak néhány dologra kell odafigyelni, és tökéletes kovászos uborkával lephetjük meg a szeretteinket.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?