Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egy perc és kész – kolbászmorzsa

Egy kis kolbászmorzsa elég sok ételt fel tud dobni, legyen szó rakott karfiolról vagy akár krémlevesekről és salátákról. Pataky Péter megmutatja, hogyan készül ez a szuper kiegészítő.
2015. november 17.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Rakott karfiol kolbászos morzsával és fokhagymás tejföllel

Rakott karfiol kolbászos morzsával és fokhagymás tejföllel

Igazi ropogós sült karfiol, krémes snidlinges tejföllel és füstölt kolbászos morzsával. Kell ennél több a boldogsághoz?
Kolbászos fehérbab-leves

Kolbászos fehérbab-leves

Könnyen, egyszerűen elkészíthető leves, újkrumpliból, fehérbabból, ropogós kolbász karikákkal és zsálya levelekkel.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!