Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egy perc és kész – kolbászmorzsa

Egy kis kolbászmorzsa elég sok ételt fel tud dobni, legyen szó rakott karfiolról vagy akár krémlevesekről és salátákról. Pataky Péter megmutatja, hogyan készül ez a szuper kiegészítő.
2015. november 17.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Rakott karfiol kolbászos morzsával és fokhagymás tejföllel

Rakott karfiol kolbászos morzsával és fokhagymás tejföllel

Igazi ropogós sült karfiol, krémes snidlinges tejföllel és füstölt kolbászos morzsával. Kell ennél több a boldogsághoz?
Kolbászos fehérbab-leves

Kolbászos fehérbab-leves

Könnyen, egyszerűen elkészíthető leves, újkrumpliból, fehérbabból, ropogós kolbász karikákkal és zsálya levelekkel.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.