Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egy perc és kész! – Citromos karamellszósz

A sós karamell már szinte elcsépelt, de szerencsére a cukor szinte mindenhez jól illik – Pataky Péter most citrommal párosítja egy szuper szószban.
2015. december 15.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Karamellszabály: keverni tilos!

Karamellszabály: keverni tilos!

Pataky Péter elárulja, mitől lesz tökéletes a karamell, amit aztán szabadon használhatunk édességhez, gyümölcshöz, szószként vagy a bátrabbak akár salátákhoz és húsokhoz is. Péter, azt is megmutatja, hogyan tehetjük még gyorsabbá és könnyebbé a cukor olvadását, ami alapvetően egy lassú és odafigyelést igénylő folyamat.

Creme Caramel

Ki hitte volna, hogy a franciák klasszikus desszertje ilyen kevés alapanyagból, ilyen könnyedén elkészíthető? Bármikor nekiállhatunk bátran, nagy sikerünk lesz vele.
Csokoládés créme caramel

Csokoládés créme caramel

Különlegesen elegáns és finom ez az észak-olasz felnőtt desszert. Kesernyés, és elkészítése nagy odafigyelést igényel, de ínyenceknek igazi gyöngyszem.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?