Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egy perc és kész – citromolaj

Salátákhoz, halakhoz vagy akár főzelékekhez, krémlevesekhez is tökéletes kiegészítő a frissítő ízű citromolaj, ami pillanatokon belül elkészül, és hetekig eláll.
2015. november 26.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Citromolaj, rozmaringolaj, fokhagymás chiliolaj és citromolajos saláta

Citromolaj, rozmaringolaj, fokhagymás chiliolaj és citromolajos saláta

Házi fűszerolajat készíteni nem ördöngősség. Pataky Péter megmutatja, hogy is lehet percek alatt, minimális munkával citrom-, fokhagymás chil-, és rozmaringolajat készíteni. Extra bónusz: egy könnyű nyári saláta, saját készítésű citromolajjal!
Most akkor melyik héjú citromot is vegyem?

Most akkor melyik héjú citromot is vegyem?

A kezeletlen héjú citromok és narancsok már a kapu mögött melegítenek, a kisebb delikátokban egymásra tornyozott rekeszek között egyensúlyozva juthatunk a megszokottól egészen eltérő élményt nyújtó gyümölcsökhöz. A nagy áruházláncok is egyre gyakrabban írják ki a citrusfélék tábláira. De ki mit kezel?

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!