Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

Egy perc és kész – baconchips

Bár ezt inkább étel-kiegészítőként, akár levesbetétként érdemes fogyasztani, Pataky Péter például egy harcsapaprikást dob fel vele – a bátrabbak kipróbálhatják akár nassolnivalóként is, chips helyett. Mikor kivesszük a sütőből, még lágy, ahogy azt Péternél is látják, de néhány perccel később megkeményedik, és már nem hajlítható.
2016. február 24.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

A hétfő reggel bearanyozója: szalonnát bele!

A hétfő reggel bearanyozója: szalonnát bele!

Sosem értettem miért verné bárki nagy dobra, hogy szereti a bacont. Mi abban a különleges? A bacont mindenki szereti. Hisz egy annyira mérhetetlenül és hiánytalanul tökéletes, hogy csak a legérzéketlenebbek képesek nem szeretni. De az, hogy szeretünk valamit, még nem jelenti azt hogy meg is értjük. Márpedig a bacon megérdemli, hogy megértsük.
Harcsapaprikás túrós nokedlivel és bacon chipsszel

Harcsapaprikás túrós nokedlivel és bacon chipsszel

Harcsapaprikást a bográcsidőszak után? Igen, lehetséges! Méghozzá nem is olyan bonyolult, a túrós nokedli pedig teljesen újszerűvé teszi ezt a hagyományos fogást.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.